zaterdag 3 maart 2012

feest

ondanks alles was er feest vandaag voor onze verjaardagen. ik had industriele hoeveelheden brood en muffins gebakken en een gigantische schaal gigantes: griekse bonen in tomatensaus. Hier de foto van na het heel de nacht weken, heel de ochtend koken, maar voor het voor twee uur in de oven gaan (met nog water erop). De nafoto daar is het niet van gekomen, maar geloof me, het was goed, zij het nog steeds aan de ietwat knapperige kant. Oh, en de schaal van deze schaal is niet vertekend door de foto beste mensen, dat is dus echt een reusachtige schaal met boterbonen. Feta, Griekse salade en olijven erbij, en tortillachips en tsatsiki en houmous en kaas en smullen maar. Het recept staat hier.

Dan veel vrienden over de vloer en vrienden van vrienden en kinderen van vrienden en vrienden van kinderen en familie en dan eten en spelen en praten en drinken. Allemaal goed.
en grote neefjes die opeens kleine kindjes entertainen voordat ze over drie weken 'een man worden' (het leger in gaan - zijn woorden, niet te mijne!). 
en oude buren die bijpraten, met de beer op schoot.
en knuffels
en nog meer knuffels
en als dan bijna iedereen weg is, en Chris nog niet is gearriveerd, dan is het tijd voor boekjes op de bank
met Eric.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten