maandag 15 juli 2013

en verder dit weekend

hadden we besloten om op de heenweg naar gran en grandad af te spreken met Emma en Edwin en de kinderen bij Skipton Castle. Wat een geweldige plek!


 een prachtige bijna italiaans aandoende binnenplaats (met een wapen met draken eromheen en een vier eeuwen oude boom), alles in fantastische staat en het leek wel of we er de enigen waren!
Vanuit Skipton reisden we verder per trein naar Bingley en daar liepen we door het park naar het sprookjeshuisje van gran en grandad. We gaan binnenkort naar Berlijn op vakantie en voor die gelegenheid hebben we een buggyboard aangeschaft, zodat Fergus wel in de bugaboo kan slapen (in de dubbele kinderwagen gaat dat momenteel niet, omdat hij te groot is voor de beddie (zeker in de zomerhitte), maar in het stoeltje niet genoeg kan liggen om in slaap te vallen als hij van ons wegkijkt), en dit plankje konden we dit weekend mooi even uittesten:
Tadaa! Onze karavaan! En ziet u die rugzak? Jawel, dat was AL ONZE BAGAGE voor het weekend, inclusief mijn sportkleren! (Voordeel van dat zomerweer!!)
Aan de andere kant van het sprookjesbos staat het sprookjeshuisje van gran en grandad, en was het al mooi in de winter - mijn hemel in de zomer is het pas echt sprookjesachtig. Met die tuin! en het uitzicht op velden en bomen en heuvels, en aan de andere kant van het huis een klein riviertje en een ouderwetse brug. Als het niet zo'n gedoe was om er te komen (anderhalf uur lang alleen maar bochtige wegen met een wagenzieke peuter is geen pretje, en anderhalf uur in de trein is ook niet echt naast de deur) zou ik er elke week wel naartoe willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten