donderdag 27 februari 2014

visite van oma!

oma kwam vorige week even poolshoogte nemen hier. Ze bracht een mooie zelfgebreide trui voor Fergus mee, en een kleurboek met ogen voor Aoife. Padraic kreeg een berg kaas voor zijn verjaardag en voor mij had ze een heleboel vilt geimporteerd, allemaal voor de grote lading rosetten voor Molly Meg (die er nog maar een stuk of veertig bij heeft besteld!).
verder ging het leven gewoon door. Dus lesgeven, preschool en creche, gepiep bij het eten en met slapen. En waaghalzende jongetjes die plotsklaps toch nog van het keukentrapje vallen en zo een tand door de lip krijgen. Gelukkig kon hij 's avonds weer lachen...
Aoife heeft de magie van make up ontdekt, maar wil er zelf niets op haar gezicht van hebben. IN plaats daarvan was het eerst mijn beurt en later oma's om mooi gemaakt te worden.


 met speldjes in het haar. Het resultaat heb ik helaas niet op de foto gezet, maar het zag eruit alsof oma een flinke dreun op haar wang had gekregen.
we zijn ook naar het Apple Store Café geweest met oma, voordat ze zaterdag weer op de trein naar het vliegtuig stapte. Daar zijn giant redwoods en een een giant schommel ook

deze dennenappel wilde oma wel hebben voor de tuintafel. toch maar niet gedaan!
en kijk deze twee schatjes nou? je zou bijna denken dat ze nooit vechten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten