donderdag 10 oktober 2013

met opa en oma naar Ambleside, vakantie deel 2 deel 1

Poeh, dat was even een hoop wassen en drogen en opnieuw inpakken toen we terugkwamen uit Barcelona, en niet te vergeten veel knuffels voor mijn arme meisje, dat niet alleen een oorontsteking had maar ook nog eens heel zielig was omdat ze daardoor een kinderfeestje had gemist! Maar we speelden het klaar en wisten tijdig min of meer in colonne naar Ambleside te rijden.
Alwaar bleek dat Padraic een fantastisch huis had geboekt voor onze week in het lake district!
met een zo mogelijk nog fantastischer uitzicht over Lake Windermere
En prachtig weer, al was dat meer geluk dan zijn boeking. En dus gingen we 's middags met zijn allen meteen maar eens wandelen in de omgeving. Kleine wandelingetjes zijn het maar, om de oudsten en jongsten niet teveel te belasten (mijn ouders vinden ons huis in Lancaster al op een heuvel liggen!!)met Fergus in de sling op mijn rug!
 En een heel dapper meisje!


 Opa, Aoife en Padraic op de brug
 Springbalsemien! de zaadzakjes ontploffen zodra je ze aanraakt, en dat kan heel spectaculair zijn!
En geloof het of niet, een heus familieportret! (Mijn buik is niet echt zo dik hoor, dat is een combinatie van een wijde top, borstvoedingsborsten en vooroverstaan in verband met die sling, voordat u zometeen nog gaat informeren; o wanneer komt nummer drie (als nummer twee beter slaapt is het antwoord))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten