dinsdag 15 januari 2013

een huis vol visite

... en zondag kwamen Lokke en Jeroen aan in Lancaster, ook om Fergus te ontmoeten, en dan na een nachtje door te reizen naar Londen, maar niet voordat we met zijn vieren naar de stad waren geweest.
Aoife had zich voorbereid op hun bezoek door tante Lokke te spotten in haar (engelse prenten) boek van Pluk van de Petteflet, en inderdaad de gelijkenis is treffend, ware het niet dat Lokke sinds we haar voor het laatst gezien hebben (een half jaar geleden, wat een schande eigenlijk! en zo lang ben ik dus ook al niet in Nederland geweest!) een andere bril en ander haar heeft:
De visite kwam goed uit, want Aoife wilde haar dutje niet doen gisteren en dus waren de vier extra handen hard nodig en zeer welkom om met haar te spelen, want als Aoife moe is dan wordt ze over het algemeen eerder een wilde wervelwind dan loom en hangerig. Fergus heeft intussen mijn verkoudheid te pakken en is dus aan het snuffelen en hoesten en wil eigenlijk het liefst alleen maar op schoot bij mij, met een borst in de mond, niet om te drinken, maar gewoon, om bij de hand te hebben. Het is erg schattig, zo'n recht toe recht aan kindje, maar voor Aoife wel een beetje lastig om de aandacht te moeten delen, ook al is die afgezien van Fergus' voedingen toch voornamelijk op haar gericht, meer nog zelfs dan voor de bevalling, maar ja, geef haar eens ongelijk... 
een heel typerende houding tegenwoordig, met de vingers klaar om eventuele snottebellen op te vangen en... [gecensureerd] - yuk!
Aoife drinkt een babyccino bij the Hall
Fergus niet geheel lekker in zijn vel bij Jeroen op de schouder
tante Lokke in een zeer relaxte pose met spruit een en twee tegelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten